Varför WordPress

Det finns många anledningar till varför  vi bara bygga sajter i WordPress. Det gör vi för att det är världens största och bästa CMS. Det finns ca 57 miljoner registrerade WordPress-sajter i världen och det är för att det både oerhört lättanvänt för användaren och att det är dessutom gratis. Det finns inget annat CMS som har fler användare.

Användarvänligt

WordPress är oerhört användarvänligt. Det är mycket lätta att uppdatera sina texter och skapa nya. WordPress har alla finesser som ett modernt CMS har och är antagligen det mest lättanvända.

Open Source

WordPress är Open Source, vilket innebär för det första att all program-utveckling sker på frivillig basis, ingen får betalt. Men eftersom det är så populärt så finns det oerhört många som vill hjälp till.
För det andra så behöver man inte betala några licenskostnader eller löpande avgifter. Det är helt gratis!

Utseende

Eftersom det är Open Source så finns det tusentals gratis-teman (utseenden) att välja mellan. Eller om man väljer att köpa ett tema så kostar de några hundra kronor.

Egen design

Alternativt så kan vi skapa en egen design och ett unikt tema bara för er.

Plugins

Plugins eller tillägg (som det heter på svenska) är program som gör att det nästan inte finns några begränsningar för vilka funktioner man kan få på sin webbsidan. Plug-ins brukar också vara gratis. Hittar man inte exakt den funktion man behöver då hjälper vi till att bygga dem.

Konsult

För dig som  kund så målar du aldrig in dig i ett hörn om du väljer WordPress, för det är lätt att byta konsult om ni inte är nöjda med oss och det är lätt att få ut all data om skulle vilja byta CMS i framtiden.