Sökmotoroptimering

Vi på Reptilo arbetar aktivt med SEO eller sökmotoroptimering i Helsingborg och hjälper företag att synas på Google.

Sökmotoroptimering är ett viktigt sätt att få fördelar framför andra företag. Att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid en sökning på Google eller andra söksidor på internet är avgörande i dagens webb-samhälle. Det gör man genom sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering ska ge sajten ökad trafik och därmed högre intäkter samt ge besökarna det de förväntade sig när de klickade i sökresultatet. Ibland kallas Sökmotoroptimering även för SEO, sökoptimering, sökbarhetsoptimering eller sökmotorsoptimering.

Specialister på sökmotoroptimering

Vi på Reptilo.se är specialister på sökmotoroptimering med WordPress. Antingen så hjälper vi er att optimera er befintliga sajt, eller om ni vill ha ännu bättre resultat så designar vi om och bygger er nya sajt helt sökoptimerat.

Sökmotoroptimering sker som vi ser det på två nivåer:

  • Webbsidans designen och struktur måste genomsyra de sökord som ni vill ”äga” på Google.
  • Allt innehåll som ni skriver på er webbsajt måste vara genomtänkt med SEO och ”era” sökord i baktanke.

När vi designar nya webbsidor så tar vi alltid hänsyn till vilka ord som ni vill ”äga” på Google och bygger hela strukturen runt de orden. När webbsajten är klar så utbildar vi er på hur ni ska skriver era texter. Sökmotorer är duktiga på att hitta relevanta sidor och därför är det viktigt att era texterna är relevanta och rätt uppbyggda för just de ord som ni vill bli hittade på.

sokmotoroptimering_helsingborg

 

För er som söker en webbbyra med lokal anknytning så finns Reptilo.se i Helsingborg.

 

Artikelförfattaren:
Kristian Erendi är webbutvecklare på webbyrån Reptilo.se. Läs mer om Kristian på hans profil.